Linser

Vår syn på linser


Idag finns det linser för alla synfel. Det finns hårda, mjuka, astigmatiska,
två-veckors, månads, dagslinser mm. Att välja lins är en djungel men vi guidar dig hel vägen.

Boka linstid

Torra ögon


Fler och fler lider av torra ögon. Mycket beroende på ökat närarbete samt torr inomhusmiljö. Man kan dölja problemen med fuktgivande droppar men det är alltid bäst att försöka gå till grunden med problemen. Ögondroppar är nödvändigt till många men många kan slippa. Torra ögon beror nämligen ofta på att man går med fel styrkor eller inga styrkor trots behov. I och runt ögonen finns nämligen många små och starka ögonmuskler.
Vid överansträngning av dessa muskler skapas problem som torra ögon, rinnande ögon, gruskänsla mm.  När optikern uteslutit överansträngning kan man gå vidare med lämpliga ögonvårdsprodukter om problemen kvarstår. Kontaktlinser och torra ögon hör inte ihop. Vid gruskänsla, torrhet eller röda ögon skall linsanvändandet alltid avbrytas. Rådgör sedan med din optiker. Det finns nästan alltid en lösning på dina problem. En synundersökning är alltid starten på lösningen.

Boka tid

Progressiva linser


Idag finns det progressiva linser som fungerar riktigt bra. Det finns både dagslinser och månadslinser. Du kommer alltid att se bäst med bra glasögon men friheten med linser är enorm. Progressiva linser fungerar bra på 6 av 10 personer. Kanske är du en av dem?

Boka tid
  • Du som redan är kund
  • Beställ linser

Gör du regelbundna linskontroller (1 ggr/år) och är nöjd och problemfri med ditt linsbärande så får du gärna beställa linser direkt här på hemsidan.
Fyll i formuläret bredvid så hjälper vi dig.
Tycker du att du känner av dina linser eller vill du se bättre och bekvämare så bokar du istället en linskontroll.
Då ingår synundersökning, utprovning, återbesök samt provlinser till en kostnad av 495.-. ( 42:-/månad vid årskolntroller )
Investera i dina ögon. Det är de värda!

*” anger obligatoriska fält

Linser
Linser

Livstids justering

Vi bjuder alltid på justering av dina bågar.


Läs mer

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!